Servicii

1.

Chip-Tuning

CHIP-TUNING îmbunătățește eficiența motorului într-un timp scurt, prin cresterea puterii motorului, cat si optimizarea funcționării programului de conducere. Datorită acestui chip tuning, caracteristicile dinamice ale motorului se îmbunătățesc - ceea ce aduce o mare plăcere de conducere a mașinii, reduce consumul de combustibil, funcționează fără probleme și chiar reduce zgomotul!

Detalii
2.

Eliminarea filtrului de particule

Filtru de particule are ca scop reducerea emisiei de gaze de eșapament în atmosferă. Dacă nu are loc eliminarea lui la timp, puterea motorului începe treptat să scadă, crește consumul de combustibil și instabilitatea vitezei.

Detalii
3.

Dezactivare AdBlue

AdBlue reprezintă un rezervor al mașinii în care se toarnă un lichid. Acest lichid în timpul funcționării mașinii este introdus direct în colectorul de evacuare după filtrul de particule. Acesta este pulverizat, sedimentat pe catalizator și produce o purificare directă a gazului.

Detalii
4.

Anulare/Dezactivare EGR

Sistemul de recirculare a gazelor de eșapament - EGR funcționează după principiul de returnare a anumitor cantități de gaze de eșapament înapoi la cilindrii finali ai motorului.

Detalii
5.

Dezactivarea Clapetelor de Turbionare

Clapeta turbionară este utilizată pentru a controla transmisia de aer pe galeria de admisie. Acest lucru face posibilă creșterea sau scăderea saturației aerului, ceea ce mărește gradul de ardere a combustibilului. Scopul acestui sistem este conceput pentru a reduce costurile de combustibil și pentru a reduce nivelul gazelor de eșapament dăunătoare.

Detalii
6.

Îndepărtarea catalizatorilor

Catalizatorul este un dispozitiv conceput pentru a asigura evacuarea gazelor mașinii să nu fie atât de toxice. În el se neutralizează arderea reziduurilor de combustibil, care nu arde complet în zona de combustie.

Detalii
7.

Chip-Tuning DSG

Chip-tuningul DSG completează setările motorului (și alte îmbunătățiri ale mașinii) pentru a arăta pe deplin potențialul dinamic al mașinii. Schimbările în setările DSG pot fi efectuate pentru a reduce timpul de schimbare a treptei de viteză și sensibilitatea acesteia, precum și pentru a asigura comutarea neîntreruptă.

Detalii